Wie zijn we

Bij ons wordt de lat hoog gelegd. In de wirwar van optische monturen en zonnebrillen proberen wij de modellen uit te filteren die zowel modieus, hip als kwalitatief zijn.

Omwille van het uitgebreide aanbod zonnebrillen komen onze klanten ook elk seizoen “van verre” naar Waregem om er de zonnebril van hun keuze te vinden. Het hele jaar door wordt de collectie aangevuld met de hipste modellen.

Door de tijd is glasproducent “Essilor” en dus ook "Varilux" onze partner bij uitstek geworden voor het leveren van de zo belangrijke glazen voor uw optische bril of zonnebril op sterkte.

Zowel ikzelf als onze medewerkers proberen ons steeds bij te scholen om de laatste technische nieuwigheden te kunnen aanbieden of technieken onder de knie te krijgen. Kortom, om in te staan voor een optimale oogzorg.

Optiek is niet enkel verkoop. Een goede opticien kent en begeleidt zijn klanten persoonlijk. Hij is degene die de oogproblemen snel ontdekt en indien mogelijk corrigeert. Bij Optiek Verhamme bent u geen nummer, er is steeds tijd voor raad. Zolang U een bril draagt helpen wij U met advies en onderhoud. U kan dan ook altijd binnenlopen met vragen of om uw montuur of zonnebril te reinigen of bij te stellen.

U bent steeds welkom in onze winkel voor meer informatie.

Dirk Verhamme

DiorSoLight

Lenzen bij Optiek Dirk Verhamme te Waregem

lenzen bestellen

Optiek Dirk Verhamme
Stationsstraat 62
8790 Waregem
T  056 60 41 17
info@optiekverhamme.be

merken