Porsche Design Black Edition

Celebrating timeless black with Porsche Design eyewear.

Porsche Design is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende luxe merken voor mannen. Alle lifestyle producten zijn met passie en uiterste precisie ontwikkeld tot in de kleinste details. Het merk is vooral herkenbaar aan het strakke en pure design.

“We will wear black until we find something darker” zijn de drijvende woorden achter de nieuwe Porsche Design Black brillen.

Door zorgvuldig geselecteerde materialen, de laatste technologie en het beste draagcomfort te combineren met puurheid & functionaliteit, hebben de ontwerpers van Porsche Design een unieke collectie samengesteld. De collectie kenmerkt zich ten eerste door het zwarte design. Het zwarte design zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is er inspiratie gehaald uit verschillende bronnen zoals het 911-silhouet; de luchtinlaat van de Spyder’s; of buitengewoon materiaal zoals koolstofvezel (carbon fiber).

De unieke collectie bestaat uit vier correctiebrillen en vier zonnebrillen en is in een gelimiteerde oplage beschikbaar. De glazen van de zonnebrillen zijn polariserend, extreem krasbestendig en bieden 100% UV-bescherming.