Ga naar de inhoud
zaakvoerder en medewerkers zaakvoerder en medewerkers

MATHIEU VERHAMME, CAMILLE & FIEN

We maken
graag tijd
voor jou

 
Professioneel advies

Professioneel advies

Als jong opticien vestigde Dirk Verhamme zich in 1977 in de Holstraat in Waregem. In 2000 verhuisde de zaak zich naar de Stationsstraat. In 2015 kwam zoon Mathieu erbij en in 2020 nam hij de zaak over. In 2017 kwam Camille erbij en in 2023 Fien. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste drijfveer. Een goede bril is een combinatie van het gepaste montuur en de correcte glazen.

 
Maatwerk

De nieuwste technieken

Bij Optiek Verhamme kan je rekenen op ervaring en een vlotte dienstverlening. We scholen ons voortdurend bij in de nieuwste evoluties en technieken. Daarnaast investeren we in de meest recente apparatuur. Is het je eerste bril of ben je een ervaren brildrager? Verkies je lenzen? Je kan bij ons terecht met al je vragen.

 
Wij adviseren

Brilglazen op maat

Doorheen de tijd is glasproducent Essilor met het merk Varilux onze partner bij uitstek geworden voor de glazen die voor uw optische bril of zonnebril op sterkte van cruciaal belang zijn.

 
Jij beslist

Oog voor detail en kwaliteit

We vinden kwaliteit belangrijk. Daarom bieden we monturen aan van kwalitatieve merken. Die zijn gemaakt van cellulose of titanium. Ze zijn hypoallergeen en zitten aangenamer. Het hele jaar door wordt ons assortiment aangevuld met de meest trendy en stijlvolle modellen.

 
 
Stijladvies

Voor elke stijl

Een bril bepaalt mee je uitstraling. Het is dus belangrijk een montuur te kiezen die bij jou en je stijl past. Daarom maken we graag tijd voor tips en advies bij het maken van een optimale keuze.

ontvang onze nieuwsbrief

maak een afspraak

Een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, advies? Kies zelf het gepaste moment. We helpen je graag verder.

contacteer ons